кадър Нова телевизия Редактор: Политическите сили не търсят изход от ситуацията, а

...
кадър Нова телевизия Редактор: Политическите сили не търсят изход от ситуацията, а
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Трябва ни правителство в бурята „миграция-ваксинация-инфлация“

кадър Нова телевизия 

Редактор: 

Политическите сили не търсят излаз от обстановката, а търсят кой е отговорен, това съобщи в студиото на Нова телевизия политологът Първан Симеонов. „ Съжалявам, това е детска градина! “, възкликна той.

Влезли сме в режима „ Ами ти? “, в който всеки упреква другия, че не извършва личните си критерии, счита той. „ Има ли някакъв план в това? Не! Има безпорядък и страст “, сподели Симеонов. Според него няма да се изясни на хората за какво би трябвало да отиде на трети парламентарни избори, откакто те избират да има постоянно държавно управление.

Политологът съобщи, че е по-добре да имаме постоянен кабинет най-малко до момента в който мине „ съвършената стихия “, която у нас е по формулата миграция-ваксинация-инфлация.

„ Тази рецесия си я причинихме поради устрема да се трансформират нещата от корен. Нямаме сили не да рестартираме страната, а едно държавно управление да създадем “, разяснява политологът.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР